Nov Model SHR Laser

Za neboleče in učinkovito trajno odstranjevanje dlak, pigmentnih madežev, kapilar, aken, ter pomlajevanje.

Aparat ima dva ročnika:

  • SHRin motion tehnologija
  • IPL+RF tehnologija

Izjemni rezultati, vidni že po 1. obisku.

Metoda je neinvazivna, saj se kožo ne prebada. Sam postopek izključuje možnost nastanka okužbe, ker je svetloba laserja 100 odstotno sterilna.

Funkcionalnost Aparata

Uporabljamo ga lahko za:

Trajno odstranjevanje dlak s pomočjo postopka fototermolize

Tretma fototermolize je danes najučinkovitejša metoda za trajno odstranjevanje dlačic. Preden se odločimo za ta poseg, je dobro vedeti, kako tretirati dlake pred posegom in kako po posegu.

Pri trajnem odstranjevanju dlak je primarnega pomena absorbcija svetlobnih impulzov v melanin. Zato je pomembno dejstvo, da s selektivno fototermolizo uničimo le tiste dlačice, ki vsebujejo veliko melanina, torej temne. Tudi debelina same dlake ima tu pomembno vlogo. Večja kot je površina za absorbcijo, večji je učinek. Debelejše in temnejše dlačice je torej lažje uničiti.

Laserska metoda odstranjevanja žilic je neinvazivna in skoraj neboleča.

Neinvazivni poseg traja v povprečju 15-45 minut. Zaradi specifične valovne dolžine se zgodi selektivna termoliza, ki vpliva le na žilice, ostalo tkivo pa ostane nepoškodovano. Laserske žarke absorbira le krvno barvilo hemoglobin. Svetlobna energija se pretvori v toplotno, ki uniči rdeče krvničke in žilne stene. Le-te se v nekaj tednih razgradijo, žilice pa izginejo.

Laserska metoda odstranjevanja žilnih sprememb (kapilar) je popolnoma neinvaziven poseg, s skoraj brez bolečin. Največkrat je prisoten občutek zbadanja. Hladilni sistem preprečuje bolečino med posegom in hkrati ščiti zgornjo plast kože pred morebnitnimi poškodbami. Laserski žarek vpliva le na pigment (hemoglobin), ki ga vsebujejo žilne spremembe in pri tem ne poškoduje povrhnjice in drugih struktur v podkožju.

Strije so ena od najbolj neprijetnih sprememb na koži. Lahko se pojavijo na različnih delih telesa in tudi starost, ko se pojavijo je lahko zelo različna. Moški jih imajo največkrat na ramenih, rokah in bokih; ženske pa na prsih, trebuhu, stegnih in zadnjici.

Z SHR Laser Excellent nudimo učinkovito odstranjevanje strij s posebnimi tretmaji, s katerimi povzročimo ponovno prekrvavitev, strije, (brazgotine), gubice in le-ta se začne zapirati in zaraščati, videz kože se izboljša.

Z laserjem izvajamo tudi izredno učinkovit postopek fotopomlajevanja obraza, s katerim izboljšamo tonus kože, stimuliramo obnovo kolagena in elastina ter odstranjujemo razširjene kapilare na obrazu. Rezultat postopka je gladka, napeta in enakomerno obarvana koža. Postopek ni boleč in rezultati so vidni takoj.

Laserska svetloba enakomerno pregreva prizadeti noht in skozenj prodira do poškodovane kože, s tem so glivice, ki so napadle noht oslabljene in postopoma uničene. Mrtve glivice se odstranijo, ko zraste noht.

Mnenja strank

Telefon 031 585 699 ali info@imprim.si

Glavni meni