Masažna miza 2234A

1.180,00  z DDV

Dostava v roku 5 - 16 delovnih dni

Visokozmogljiva miza  primerna tudi za fizioterapijo. 3 električni motorji omogočajo nastavitev višine, naklon hrbtnega dela in naklona celotne mize.Opremljena z dvojnimi nasloni za roke, naslonom za glavo in odprtino za obraz ter blazino za ohranjanje pravilne drže.

 

 
Koda izdelka: 111165 Kategorije: , , , ,

Sproščujoče učinke masaž ljudje z veseljem uživajo že več tisočletij (vse od antičnega Rima) in ti so še vedno enako cenjeni. Masaže ne sproščajo zgolj napeto telo temveč pomirjajo tudi duha, izboljšujejo razpoloženje in splošno počutje. Pozitivnih učinkov masaž se dobro zavedajo tudi stranke kozmetičnih salonov in se zato rade vračajo.

Kvalitetne masažne mize so dobrodošel pripomoček tistih, ki se z masažami ukvarjajo na osebni ravni in so nujen pripomoček vseh, ki se z masiranjem ukvarjajo profesionalno.

Vrhunske masažne mize so gotovo nepogrešljive pri profesionalnemu masiranju. V našem podjetju že leta uspešno oskrbujemo kozmetične salone po vsej Sloveniji s cenovno dostopnimi masažnimi mizami. Masažne mize, ki jih nudimo v našem podjetju, so stabilne, omogočajo prilagajanje lege in višine in so narejene iz kakovostnega in trpežnega materiala.

Tehnične značilnosti:
  • dimenzije: 200×73/92×55 cm
  • teža: 85
  • min./maksim. višina: 55/95 cm
  • maksim. obremenitev 180 kg

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Masažna miza 2234A

1.180,00  z DDV

V košarico