Frizerski umivalnik Knot

Kontaktirajte nas za ceno

Brezplačno povpraševanje

Ponosno predstavljamo Frizerski umivalnik Knot, inovativno rešitev za vaš frizerski ali lepotni salon. Ta kompaktna šamponska enota je oblikovana z mislijo na udobje in funkcionalnost, prinašajoč vrhunsko izkušnjo tako za strokovnjake kot tudi za stranke.

S svojo trdno strukturo iz poliestra, ojačano s steklenimi vlakni, zagotavlja Frizerski umivalnik Knot izjemno vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. To preprečuje oksidacijo izdelka, kar povečuje njegovo trajnost in zanesljivost v zahtevnih salonih. Ergonomska oblika ne samo da olajša delo frizerjem, ampak tudi zagotavlja izjemno udobno izkušnjo za stranke.

Frizerski umivalnik Knot je opremljen z INOX 304 odtokovno pipo, ki vključuje proti-prstni košarico in pokrov. To zagotavlja učinkovito odstranjevanje las in ostankov, ohranjajoč umivalnik čist in pripravljen za naslednjo uporabo. Montaža enote omogoča prilagoditev sedeža v dveh različnih položajih, kar omogoča prilagajanje razdalje med umivalno skledo in sedežem glede na potrebe frizerja.

Dodatno udobje in estetiko prinaša sedež, ki ga odlikuje lesena notranja struktura in visokokakovostno oblazinjenje iz črne tkanine. Ta kombinacija ponuja trpežnost in udobje hkrati. Natančne tehnične specifikacije so: Dolžina: 107 cm, Širina: 63 cm, Višina: 96 cm, Višina sedeža: 45 cm, Teža: 36 kg, Teža s pakiranjem: 42,5 kg, Oblazinjenje: PVC, Umivalna skleda: Keramika, Raztegljiva cev: 82 cm.

Izkusite napredno udobje, vzdržljivost in funkcionalnost z Frizerskim umivalnikom Knot. Ta enota združuje najboljše sestavine, da omogoči izjemno izkušnjo tako za profesionalce kot tudi za stranke.

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Frizerski umivalnik Knot

Frizerski umivalnik Knot

Kontaktirajte nas za ceno

V košarico