Frizerski stol Glam

Kontaktirajte nas za ceno

Osupljiv frizerski stol Glam – udobje in trpežnost z visoko gostoto poliuretanske pene ter kakovostno kovinsko strukturo. Popolna izbira za vaš salon!

Brezplačno povpraševanje

Ponosno predstavljamo izjemno udoben frizerski stol Glam, oblikovan z namenom ustvariti vrhunsko izkušnjo pri stiliranju. Naš stol je sinonim za udobje in vzdržljivost, zahvaljujoč poliuretanski peni in trpežni kovinski notranji strukturi. Vsak element je skrbno izdelan, da preseže pričakovanja vašega salona.

Izstopa edinstven enodelni dizajn, ki preprečuje zadrževanje las in olajšuje proces čiščenja. Ne boste več izgubljali časa s čiščenjem neželenih ostankov. Zaklepna hidravlična črpalka z nastavljivo zavoro omogoča enostavno prilagajanje višine stola glede na potrebe vašega dela. Za dodatno udobje profesionalcev poskrbi tanka mat črna kovinska osnova, ki je opremljena z gumijastim obročem, ki preprečuje zdrs in zagotavlja stabilnost med uporabo.

Tehnične specifikacije stola so dovršene: dolžina 55 cm, širina 66 cm, minimalna višina sedeža 45,5 cm in maksimalna višina sedeža 57,5 cm. Osnova s premerom 56 cm je skrbno oblikovana za optimalno stabilnost. Kljub svoji robustnosti je stol presenetljivo lahek, saj tehta le 17,5 kg. Vključno z embalažo znaša teža 21 kg, ob maksimalni obremenitvi pa stol zdrži do 180 kg.

Prevleka stola je izdelana iz kakovostnega PVC materiala, ki je tako vzdržljiv kot enostaven za čiščenje. To zagotavlja dolgotrajno uporabo stola v vašem salonu, ob tem pa ohranja brezhiben izgled.

Z izbiro frizerskega stola Glam investirate v vrhunsko udobje, trajnost in profesionalnost vašega salona. Naredite korak naprej k popolnemu stiliranju s to odlično izdelano opremo.

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Frizerski stol Glam

Frizerski stol Glam

Kontaktirajte nas za ceno

V košarico