Frizerski stol Chic E

Kontaktirajte nas za ceno

Izkusite udobje in kakovost s Frizerskim stolom Chic E. Trpežna pena, enodelna zasnova za enostavno čiščenje, visokokakovostne komponente.

Brezplačno povpraševanje

Frizerski stol Chic E vam ponuja izjemno udobje in vrhunsko kakovostno izkušnjo, ki bo presegla vaša pričakovanja. Zasnovan z mislijo na vaše udobje, ta stol je idealen za frizerske salone in druge lepotne obrate, ki zahtevajo visoko stopnjo udobja in funkcionalnosti.

Eden od ključnih poudarkov Frizerskega stola Chic E je njegova zasnova, ki združuje visokokakovostne materiale in premišljeno oblikovanje. Sedež je izdelan s trpežno peno visoke gostote in leseno notranjo strukturo, kar zagotavlja udobno sedenje med oblikovanjem pričeske ali drugimi storitvami. Ena izmed posebnosti je enodelna zasnova sedeža, ki preprečuje zadrževanje las in drugih delcev, kar omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje higiene v vašem salonu.

Pri Frizerskem stolu Chic E gre za detajle, ki naredijo razliko. Hidravlična črpalka je opremljena z zavoro, kar omogoča natančno prilagajanje višine stola glede na potrebe vašega dela. Aluminijasta brizgalna osnovna zvezda ne samo izboljša stabilnost stola, temveč tudi dodaja estetski videz. Nivelirne noge omogočajo prilagajanje stola na neravnih tleh, kar prispeva k stabilnosti in udobju vaših strank.

Frizerski stol Chic E je natančno izdelan, da izpolni zahteve vašega poklica. Tehnične specifikacije so impresivne: dolžina 49 cm, širina 65 cm, minimalna višina sedeža 46 cm in maksimalna višina sedeža 59 cm. Osnova meri 60×60 cm, kar zagotavlja stabilnost, tudi med dinamičnim delom. Stol tehta 16,5 kg, vključno s pakiranjem pa 20 kg. S sposobnostjo obremenitve do 180 kg je ta stol izjemno vzdržljiv in zanesljiv za različne stranke.

Ne glede na to, ali ste izkušen frizer ali novinec v poklicu, Frizerski stol Chic E bo prispeval k profesionalni izkušnji vašega dela. Udobje, vzdržljivost in estetska privlačnost stola bodo zagotovili, da se vaše stranke počutijo dobrodošle in udobno med obiskom vašega salona.

Z izjemno kombinacijo udobja, funkcionalnosti in kakovosti je Frizerski stol Chic E prava izbira za vaš salon. Opremite svoj prostor s tem vrhunskim kosom pohištva in zagotovite, da se vaše stranke vedno vračajo z nasmehom.

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Frizerski stol Chic E

Frizerski stol Chic E

Kontaktirajte nas za ceno

V košarico