Električna miza za kiropraktiko Goond

6.999,00 7.999,00  z DDV (-13%)

Predvidena dostava v roku 5 - 16 delovnih dni

Električna miza za kiropraktiko Goond – Napredna, udobna in prilagodljiva. Omogoča terapevtom izvajanje učinkovitih terapevtskih tehnik za izboljšanje zdravja hrbtenice. Z električno nastavljivo višino in intuitivnim nadzorom zagotavlja vrhunsko udobje za pacienta med posegom. Postanite del prihodnosti z mizo Goond in ponudite najboljše terapevtske izkušnje.

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x
Koda izdelka: 200551 Kategorije: , ,

Predstavljamo vam vrhunsko električno mizo za kiropraktične terapevtske posege – Goond. Ta inovativna in ergonomsko oblikovana miza je zasnovana za zagotavljanje vrhunske udobnosti strankam ter optimalno podporo kiropraktikom in terapevtom pri njihovem delu. S svojimi naprednimi funkcijami in vrhunsko izdelavo, Električna miza za kiropraktiko Goond postavlja nov standard v kakovosti in učinkovitosti pri tretmajih.

Glavne značilnosti izdelka:

  1. Električno nastavljiva višina: Miza Goond se ponaša z električno nastavljivo višino, kar omogoča prilagajanje glede na strankine potrebe in terapevtovo delovno višino. S tem omogoča enostavno in hitro prilagajanje, kar pripomore k boljši produktivnosti in udobju pri delu.
  2. Fleksibilnost in prilagodljivost: Električna miza za kiropraktiko Goond ponuja širok razpon gibanja, kar omogoča terapevtom, da pacienta postavijo v optimalen položaj za tretma. Miza omogoča natančno in nemoteno premikanje, kar je ključno pri izvajanju različnih terapevtskih tehnik.
  3. Vrhunska izdelava in vzdržljivost: Goond je izdelana iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in trpežnost izdelka. Robustna konstrukcija omogoča varno podporo tudi težjim pacientom, ne da bi pri tem ogrozili stabilnost mize.
  4. Ergonomska oblazinjenost: Miza je opremljena s kakovostno oblazinjenostjo, ki nudi izjemno udobje in podporo pacientom med terapevtskim posegom. Oblazinjenost je enostavna za čiščenje in vzdrževanje, kar omogoča dolgotrajno uporabo izdelka.
  5. Napredni kontrolni sistem: Goond je opremljen z intuitivnim in enostavno upravljivim kontrolnim sistemom, ki omogoča natančno in gladko prilagajanje višine in naklona mize. Terapevti lahko s pritiskom na gumb enostavno nastavijo želeno pozicijo, kar omogoča hitrejše in bolj učinkovite terapevtske seanse.

Ne glede na to, ali ste izkušen kiropraktik ali novinec v terapevtskem poklicu, Električna miza za kiropraktiko Goond vam omogoča odlično orodje za kakovostno zdravljenje. Zagotovite si svojo mizo Goond in izboljšajte izkušnjo za steranke ter olajšajte svoje delo kot terapevt.

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Električna miza za kiropraktiko Goond

Električna miza za kiropraktiko Goond

6.999,00 7.999,00  z DDV (-13%)

V košarico