Diamantni piling Prestige 4v1

Kontaktirajte nas za ceno

ZALOGA: Pred nakupom preveri dobavljivost

– Diamantni piling
– Ultrazvok (3 sonde)
– Toplo-hladna terapija

Brezplačno povpraševanje
Koda izdelka: 111115 Kategorija:

Diamantni piling

Mikrodermabrazija je postopek kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože.

Diamantne glave različnega premera in z različno debelino diamantnega granulata omogočajo kontrolirano luščenje kože plast za plastjo.
Z mikrodermabrazijo dosežemo, da se tvorijo nove celice v bazalnem stratumu oz. povrhnjici, stimulirajo se fibroblasti (kolagen in elastin) in izboljša se struktura kože. Kadar postopek izvajamo bolj agresivno – nad gubami ali brazgotinami, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje njihovega izgleda. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc.
To je najvarnejši, najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože.

Ultrazvok

Ultrazvok je primeren za vse vrste in vse težave s kožo in je izredno enostaven za uporabo in je zato najpogostejši aparat v kozmetični negi.
Telo prejme zvočno energijo, ki se nato pretvori v toplotno energijo, kar povzroča stimulacijo kože, poveča prehod snovi med tkivi, izboljša krvni obtok in limfo, aktivira celice v globini in izboljšuje obrambni sistem.

Toplo hladno kladivce

Ta naprava je namenjena poživljanju celic, hlajenju kože, liftingu, izboljšanju prekrvavitve, blaženju bolečin.

Dodatne informacije

Teža 9 kg

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Diamantni piling Prestige 4v1

Kontaktirajte nas za ceno

V košarico

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 25€

Akcija velja do konca meseca