Diamantni piling 4v1

849,00 890,00  z DDV (-5%)

ZALOGA: Pred nakupom preveri dobavljivost

Moderna kozmetična naprava združuje 4 funkcije v eni sami napravi: diamantna dermoabrazija za neinvazivno in kontrolirano piling terapijo;
ultrazvok za izboljšanje celularne presnove, toplo hladno kladivo za glajenje kože po mikrodermoabraziji in povečanja sposobnosti vsrkavanja kozmetičnih izdelkov v kožo, ter ultrazvočni čistilec kože.
Koda izdelka: 112409 Kategorija:

Aparat za diamantni piling je idealen za vse, ki v svojem salonu stremite k odličnosti. Diamantni piling je bolj razširjeno in znano poimenovanje postopka sicer poznanega kot mikrodermoabrazija. To je naravni tretma za luščenje kože in izjemna novost v kozmetičnem svetu. Diamantni piling ni operacija, vendar vseeno več kot uspešno obnovi, poživi in pomladi našo kožo. Postopek ne zahteva skalpela, temveč deluje na osnovi finih kristalov. Ti kristali so pravzaprav aluminijev oksid in odstranjujejo odmrle celice na površini naše kože. Postopek je idealen za vsakogar, ki želi upočasniti prehitro staranje kože in izboljšati videz svoje kože.

Pred začetkom postopka naj kozmetičarka preveri stanje strankine  kože in jo temeljito očisti. Diamantni piling naj se v primeru nezaceljene kože ali akutnih aken ne izvede, temveč se ga preloži na kasnejši čas.

Koliko ponovitev pri posamezni stranki je potrebnih?
Priporočljivih je od pet do sedem ponovitev, vselej z razmakom enega tedna.

Do kakšne meri se izboljša videz kože vaše stranke po diamantnem pilingu?
Rezultat tretmaja je odvisen od doslednosti upoštevanja navodil kozmetičarke in števila ponovitev. Rezultati diamantnega pilinga so vidni že po prvi ponovitvi v kar do 15% boljši strukturi vaše kože.

Kdaj je primerno strankam svetovati diamantni piling?
V primeru aken, širokih por, brazgotin, gub, nečiste kože, strij in pomanjkanja tonusa kože.

Kako varen je diamantni piling?
Diamantni piling za vaše stranke ne predstavlja nikakršnega tveganja.

Kako dolgo traja en tretma diamantnega pilinga?
Navadno okoli pol ure.

Je še kaj, kar moramo vedeti o diamantnem pilingu preden se odločimo zanj?
Diamanti piling nekaj časa po tretmaju zahteva izogibanje sončnim žarkom in solarijem. Dva do tri dni po diamantnem pilingu je tako priporočljivo čim bolj omiliti vplive zunanjega okolja. To pomeni, da se je takrat še toliko bolj priporočljivo zaščititi s kremo pred škodljivimi vplivi vetra, sonca, mraza ali suhega zraka.

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 7 kg

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Diamantni piling 4v1

849,00 890,00  z DDV (-5%)

V košarico

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 25€

Akcija velja do konca meseca