Diamantni piling 1V1

460,00  z DDV

ZALOGA: Pred nakupom preveri dobavljivost

Diamantni piling  je revolucionarna novost v kozmetiki ter neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Diamantni piling je postopek dermoabrazije, s katerim kontrolirano plast za plastjo luščimo površinske sloje kože (diamantni piling obraza in drugih delov telesa).

• s pomočjo lasersko obdelanih diamantnih konic in
vakuuma dosežemo obnavljanje kože

• postopek je primeren za različna stanja kož:
(akne, brazgotine, nečista koža, gube, strije, …)

• regenerira in revitalizira kožo

Koda izdelka: 111132 Kategorija:

Diamantni piling Prestige

Mikrodermabrazija je postopek kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože.

Diamantne glave različnega premera in z različno debelino diamantnega granulata omogočajo kontrolirano luščenje kože plast za plastjo.
Z mikrodermabrazijo dosežemo, da se tvorijo nove celice v bazalnem stratumu oz. povrhnjici, stimulirajo se fibroblasti (kolagen in elastin) in izboljša se struktura kože. Kadar postopek izvajamo bolj agresivno – nad gubami ali brazgotinami, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje njihovega izgleda. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc.
To je najvarnejši, najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože.

Postopek je namenjen:
-vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton – predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne substance v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo,
-pri vseh aknah (razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroženevanje kože,
-kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnovi tonus kože,
-kožam, kjer so prisotne drobne brazgotine, tudi strije.

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 9 kg

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Diamantni piling 1V1

460,00  z DDV

V košarico

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 25€

Akcija velja do konca meseca