Brivski stol Quiff

Kontaktirajte nas za ceno

Izjemno udoben in vzdržljiv brivski stol Quiff z visokokakovostnim hidravličnim mehanizmom. Popoln za frizerske salone.

Brezplačno povpraševanje
Kategorije: ,

Brivski stol Quiff je vrhunska izbira za vsak frizerski salon. Njegova močna kovinska notranja struktura in okvir iz aluminijastih brizganih delov zagotavljata trajnost in stabilnost. Stol ima udoben sedež z visoko gostoto pene, ki omogoča maksimalno udobje med striženjem. S svojim mat črnim zaključkom stranske strukture in podnožja ter elegantnimi vertikalnimi črnimi šivi na oblazinjenju ponuja sodoben in privlačen videz.

Edinstvena hidravlična črpalka visoke kakovosti in omogoča prilagodljivo nastavitev. Stol se ponaša z raztegljivim naslonjalom za glavo in nagibnim naslonjalom za hrbet, kar omogoča popolno prilagoditev položaja glede na potrebe stranke. Prav tako ima nagibno aluminijasto naslonjalo za noge, ki zagotavlja dodatno udobje med tretmaji.

Brivski stol Quiff ima impresivne tehnične specifikacije. Dolžina stola znaša 97 cm, medtem ko se v raztegnjenem položaju podaljša na 151 cm. Širina je 67 cm, sedež pa je nastavljiv v razponu od 55 cm do 70 cm. Podnožje s premerom 67 cm zagotavlja stabilnost, skupna teža stola pa je 48 kg. Skupaj z embalažo doseže težo 58,5 kg, pri čemer je največja obremenitev stola 180 kg. Oblazinjenje je iz kakovostnega PVC materiala, kar zagotavlja enostavno vzdrževanje in čiščenje.

Vzemite svoj frizerski salon na višjo raven z brivskim stolom Quiff. Njegova ergonomska zasnova, trajnost in udobje bodo zagotovili izjemno izkušnjo za vaše stranke.

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Brivski stol Quiff

Brivski stol Quiff

Kontaktirajte nas za ceno

V košarico