Brivski stol Fade

Kontaktirajte nas za ceno

Kvaliteten brivski stol Fade z aluminijastim podvozjem in udobnim oblazinjenjem. Vrhunska hidravlična črpalka omogoča prilagajanje višine.

Brezplačno povpraševanje
Kategorije: ,

Brivski stol Fade je popolna kombinacija udobja, vzdržljivosti in stila, ustvarjena za vaš frizerski salon. Z aluminijastim podvozjem, trpežno kovinsko notranjo strukturo ter udobnim oblazinjenjem je ta stol oblikovan za zagotavljanje vrhunske izkušnje vašim strankam.

Posebna ergonomska zasnova omogoča popolno udobje med striženjem. Z možnostjo nagiba naslonjala ter pomičnega naslona za glavo lahko stranka popolnoma sprosti in uživa v procesu urejanja svojega videza. Aluminijasto podvozje s matiranim črnim zaključkom zagotavlja trdnost in stabilnost stola, medtem ko visokokakovostna hidravlična črpalka omogoča preprosto prilagajanje višine glede na potrebe.

Udobno oblazinjenje z visoko gostoto pene in vzmetmi zagotavlja mehkobo ter dolgotrajnost. Vertikalni črni šivi na oblazinjenju dodajo eleganten in sodoben videz. Z maksimalno obremenitvijo 180 kg je ta stol pripravljen na različne stranke in potrebe.

Tehnične specifikacije ostajajo nespremenjene, z dolžino 91 cm (raztegnjena 140 cm), širino 67 cm ter višino sedeža, ki se giblje med 55 cm in 70 cm. Okrogla podlaga s premerom 67 cm zagotavlja stabilnost. Stol tehta 48 kg, vključno z embalažo 58,5 kg. Oblazinjenje je iz PVC materiala, kar zagotavlja enostavno čiščenje in vzdrževanje.

Brivski stol Fade je več kot le kos pohištva – je ključni element, ki bo vašim strankam omogočil udobno in prijetno izkušnjo med obiskom vašega salona.

Brezplačno povpraševanje

Glavni meni

Brivski stol Fade

Brivski stol Fade

Kontaktirajte nas za ceno

V košarico